Services

Geen klus is te groot voor ons. Wij maken de mooiste kozijnen voor uw huis. Bekijk waarmee wij jou kunnen helpen.

Wat wij doen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, voor en – achterdeuren, schuifpuien, tuindeuren etc. welke kunnen worden geleverd in diverse (ral) kleuren.

01.

Beglazing

Alle kozijnen worden standaard geleverd met hr++ dubbele beglazing wat uitstekend isoleert. Er kan gekozen worden voor driedubbele beglazing (tripple), echter dit is een stuk duurder wat overigens niet snel terug verdiend zal worden.

02.

Raamdecoratie

Naast kozijnen zijn we tevens in staat om alles te voorzien van raamdecoratie zoals bijv. plissè gordijnen. Tevens is het mogelijk om voor de draai-kiepramen horren te plaatsen. Het is eveneens mogelijk een hordeur in bijv. een schuifpui te plaatsen.

03.

Garantie

Omdat we uitsluitend werken met de hoogste kwaliteit kozijnen geven we 10 jaar garantie op de kozijnen en het monteren van de kozijnen.

Wij maken de mooiste kozijnen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitskozijnen die rechtstreeks worden besteld bij de fabriek waardoor we kunnen werken met scherpe prijzen. Een vast team van monteurs monteren de kozijnen vakkundig en werken alles netjes af. Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. De korte lijnen (1 aanspreekpunt) dragen hier zeker aan bij.

Hoe werken wij?

01.

Aanvraag

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij ons nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

02.

Offerte

Op basis van uw wensen doen wij een offerte die u rustig kunt doornemen.

03.

Monteren

Indien de offerte is goedgekeurd gaan onze ervaren monteurs aan de slag om de klus uit te voeren.

04.

Afronden

Zodra alles is opgeleverd kijken wij wat wij nog voor u kunnen doen en daarna ronden wij het project netjes af.

Super bedrijf met professioneel personeel. Leveren kwalitatief goede kozijnen tegen een scherpe prijs. Werken netjes en komen afspraken na. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk bedrijf.
SG
Google Reviews
100 punten bedrijf, communicatie gaat vlot en service staat hoog in het vaandel en dat alles voor een nette prijs
Gerwin Ausma
Google Reviews
De kunststof kozijnen die dit bedrijf levert, zijn van goede kwaliteit. Daarnaast is de prijs kwaliteitverhouding uitstekend. Aanrader!
Fam. Bergh
Google Reviews

Kom vrijblijvend met ons in contact

Vanwege extreme drukte hebben we besloten tot nader order een offerte stop in te stellen voor de particuliere markt. Het alleen leveren van de kozijnen is geen enkel probleem, echter incl. montage is tijdelijk niet mogelijk. Op het moment dat we weer mogelijkheden zien om voor de particuliere markt weer offertes incl. montage aan te nemen zullen we dit via onze website laten weten. Onze excuses voor dit (tijdelijke ongemak).