Over ons

Geen uitdaging is te groot

Groot in kunststof kozijnen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, voor en – achterdeuren, schuifpuien, tuindeuren etc. welke kunnen worden geleverd in diverse (ral) kleuren. Ook het plaatsen van raamdorpels (al dan niet natuursteen) behoort tot de mogelijkheden evenals vensterbanken in kunststof. alle deuren en draai (kiep) ramen worden voorzien van skg sloten en scharnieren, een specifiek keurmerk voor hang en – sluitwerk.      

SG
Google reviews
Lees verder
Super bedrijf met professioneel personeel. Leveren kwalitatief goede kozijnen tegen een scherpe prijs. Werken netjes en komen afspraken na. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk bedrijf.
Gerwin AusmaGoogle reviews
Lees verder
100 punten bedrijf, communicatie gaat vlot en service staat hoog in het vaandel en dat alles voor een nette prijs
Chalet in ItaliëGoogle reviews
Lees verder
Schuifpui laten plaatsten. Top service en een geweldige deur. Zelfs bij een temperatuur net boven het vriespunt, gingen de mannen vrolijk door. Toppers!
Vorige
Volgende

Hier staan wij voor

Kwaliteit

We werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitskozijnen die rechtstreeks worden besteld bij de fabriek waardoor we kunnen werken met scherpe prijzen.

Duidelijke afspraken

Het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. De korte lijnen (1 aanspreekpunt) dragen hier zeker aan bij.

Snelle service

Wij denken altijd met je mee en zijn continu bezig om onze service nog meer te verbeteren voor de klant.

Kom vrijblijvend met ons in contact

Vanwege extreme drukte hebben we besloten tot nader order een offerte stop in te stellen voor de particuliere markt. Het alleen leveren van de kozijnen is geen enkel probleem, echter incl. montage is tijdelijk niet mogelijk. Op het moment dat we weer mogelijkheden zien om voor de particuliere markt weer offertes incl. montage aan te nemen zullen we dit via onze website laten weten. Onze excuses voor dit (tijdelijke ongemak).